Zebracinema: The Reunion

Op dinsdag 20 januari om 20u15 toont Dommelhof de film ‘The Reunion’. De Zweedse Anna Odell jongleert met feit en fictie in dit speelfilmdebuut. The Reunion vangt aan op een twintigjarige klasreünie waar iedereen nostalgisch lijkt te mijmeren over hun verloren jeugd en onschuld. De aimabele sfeer keert echter helemaal om wanneer Anna plots de zaal binnenwandelt. De netelige blikken die ze krijgt, worden al snel verklaard wanneer Anna tijdens het avondmaal een aangebrande speech afleest. Ze was het buitenbeentje van de klas en heeft meer pesterijen te verduren gekregen dan goed is voor een tienermeisje. Haar confronterende tirade laat niemand onbesproken en velen krijgen het schaamrood op de wangen, maar voor Anna is dit slechts de amuse-bouche van de avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: