Try-out Tuning People

Op donderdag 12 februari speelt het theatergezelschap Tuning People een try-out van de voorstelling ‘DaDaKaKa’ voor kinderen van de lagere scholen in Neerpelt. Met deze voorstelling viert Tuning People zijn 10-jarig bestaan en 100 jaar dadaïsme. DaDaKaKa is een op hol geslagen cabaret (voor kinderen en hun ouders en grootouders en vrienden van hun ouders en grootouders). Verschillende acts doordrongen van wilde creativiteit volgen elkaar op. DaDaKaKa is een combinatie van hoekige dans, gebroken pianomuziek, geflipte beelden en gestoorde teksten. DaDaKaKa is een voorstelling over wat kan en wat niet kan. De wereld barst van de regels, in deze voorstelling zijn er geen: een schilderij kan zingen en letters kunnen dansen.
De voorstelling gaat in première op 15 februari tijdens het Krokusfestival in Hasselt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: