Zebracinema: The Drop

Op dinsdag 24 februari om 20u15 tonen we de film ‘The Drop’. Michael R. Roskam maakt hiermee de grote oversteek. The Drop volgt Bob Saginowski in de ondergrondse wereld van de Brooklyn drop bars, louche cafeetjes waar gangstergeld wit wordt gewassen. Onder de knoet gehouden door zijn werkgever annex oom Marv komt hij in nauwe schoentjes te zitten wanneer hun bar beroofd wordt en de Tsjetsjeense maffia haar geld terugeist. Op datzelfde moment redt hij een puppy uit een vuilnisbak, wat hem op de hitlist van een andere beruchte New Yorker zet. Bob tracht het hoofd boven water te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: