Zebracinema: Mommy

Op dinsdag 3 maart om 20u15 tonen we de film ‘Mommy’ De vijfde langspeelfilm van het Canadese enfant terrible Xavier Dolan is een emotionele rit die vragen oproept over vrijheid, onafhankelijkheid en maternale liefde. In de oedipale tragikomedie Mommy zoomt hij in op het leven van de twee hysterische antihelden Diane en Steve. Diane is een alleenstaande moeder die de zorg voor haar zoon Steve alleen moet dragen. Dat de jongeman aan een zware vorm van ADHD lijdt, maakt het er voor haar niet makkelijker op. Haar werk wordt verlicht wanneer hun mysterieuze buurvrouw zich plots mengt binnen het gezin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: