Portugees circusgezelschap in Dommelhof

Het Portugese gezelschap O Ultimo Momento werkt van 6 tot 15 maart in Dommelhof aan de nieuwe circusvoorstelling ABRIL. Het gezelschap laat zich voor de nieuwe voorstelling inspireren door de schilder Edward Hopper. De makers zijn gefascineerd door de manier waarop Hopper een bepaalde verstilde atmosfeer kan weergeven en die atmosfeer als het ware kan loskoppelen van tijd en ruimte. O Ultimo Momento tracht deze processen te vertalen naar de taal van het circus. Het gezelschap geeft een try-out voor publiek op 14 maart om 19.00u in de schouwburg van Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: