Zebracinema: Coming Home

Op dinsdag 10 maart om 20u15 tonen we de film ‘Coming Home’. De Chinese regisseur Yimou Zhang keert met deze film – een tragisch melodrama met een politiek gekleurde onderlaag- terug naar zijn roots. Tijdens de Culturele Revolutie wordt de Chinese hoogleraar Lu Yanshi bij zijn terugkeer uit Amerika gearresteerd en naar een werkkamp gestuurd. Wanneer de vrede is wedergekeerd en Lu terug naar huis trekt, komt hij tot de vernietigende conclusie dat zijn vrouw aan geheugenverlies lijdt en hem niet meer herkent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: