‘Touch Me’ van Sabine Molenaar

Sabine Molenaar, één van de blikvangers van ons circusfestival in 2013, komt werken aan de nieuwe creatie ‘Touch Me’. Sabine is een performer met een ijzersterke présence. In 2013 maakte ze met haar nieuwe eigen gezelschap ‘Sandman’ de solo ‘That’s I’t waarmee ze de eerste prijs won in Bilbao ACT festival en de TAZ/Elle-prijs voor Strafste Vrouwelijk Talent op Theater Aan Zee in Oostende. Zij werkt in TAKT Dommelhof van 9 tot 19 maart aan haar nieuwe solo ‘Touch Me’ en is te zien op TAKT#17 op zaterdag 21 maart om 22u00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: