try-out ABRIL

Zaterdag 14 maart om 19.00u kan je in Dommelhof de try-out van ABRIL meemaken. Abril is de nieuwste circustheatervoorstelling van O Ultimo Momento, het circusgezelschap uit Portugal dat momenteel in Dommelhof logeert en werkt aan deze nieuwe voorstelling. O Ultimo Momento brengt poëtisch circus én streeft naar technische perfectie van de gebruikte disciplines (ondermeer chinese mast). Een buitenkans  om deze open repetitie mee te maken en een voorstelling in wording van een internationaal gezelschap te kunnen meepikken! Meer info via 011/805002.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: