Zebracinema: The Theory of Everything

Op dinsdag 17 maart om 20u15 tonen we de film ‘The Theory of Everything’. Achter elke briljante man staat een minstens even briljante vrouw. In het geval van de geniale kosmoloog Stephen Hawking was die vrouw Jane Wilde, die hem een gezin schonk en dertig jaar lang trouw aan zijn zijde bleef staan. De ontroerende liefde tussen de twee is het hart van The Theory of Everything, een prestigieuze biopic over de geleerde sterrenkundige die op zijn 21e te horen kreeg dat hij aan de spierziekte ALS leed en nog hooguit twee jaar te leven had. Jane week echter geen seconde van zijn zijde en vocht dertig jaar lang voor haar leven, haar geliefde en haar gezinsgeluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: