Ijslandse danseres in residentie

Bára Sigfúsdóttir (°1984) studeerde hedendaagse dans aan de IJslandse academie voor de Kunsten, aan de Hogeschool voor Kunsten in Amsterdam en in P.A.R.T.S. Brussel. Zij werkt in Dommelhof van 16 tot 20 maart aan haar nieuwe voorstelling THE LOVER. In een beroofd en verlaten landschap doolt een eenzaam persoon. Haar kwetsbare lichaam wordt gedreven door een overlevingsinstinct en nieuwsgierigheid naar de transformerende omgeving. Te zien op TAKT#17 op vrijdag 20 maart om 20u45.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: