Zebracinema: Turist

Op dinsdag 24 maart om 20u15 tonen we de film ‘Turist’. Workaholic Tomas trekt met zijn echtgenote Ebba en hun twee kinderen op skivakantie naar de Franse Alpen. Ebba snakt naar wat quality time en hoopt vurig dat Tomas zijn smartphone even aan de kant kan leggen. Een gecontroleerde lawine schudt de familierelaties echter grondig door elkaar, zeker wanneer een gepanikeerde Tomas niet zijn vrouw en kinderen, maar wel zichzelf en zijn iPhone in veiligheid brengt. Ondanks dat de lawine onschadelijk is en de gezinsleden fysiek in orde zijn, is de emotionele schade van Tomas’ actie niet te overzien. Hoe kan een man zichzelf een man noemen wanneer hij zichzelf boven zijn gezin verkiest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: