Luis Marrafa in residentie

TAKT ontvangt deze week Luis Marrafa, een jonge Portugese danser. Hij werkt aan zijn voorstelling ‘Home’. Het gaat om een paradoxaal startpunt. ‘Thuis’ kan verwijzen naar een sterke herinnering maar ook naar een concept dat doorheen de tijd sterk vervaagt. ‘Thuis’ kan gelinkt zijn aan een huis, aan de structuur van een woning, maar het is meer dan dat. Het gaat over een een plek met bepaalde omstandigheden, condities, regels, sfeer, enz… Onze nieuwsgierigheid duwt ons over de grenzen van wat we kennen naar een nieuwe thuis. We passen ons aan, aan een nieuwe positie, aan een wereld die we nog niet kenden waar alles origineel oogt.

Naast de choreograaf/danser Luis Marrafa wordt ‘Home’ gemaakt en uitgevoerd door Petra Van Gompel, António Cabrita en Yentl De Werdt,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: