Zebracinema: Image

Op dinsdag 7 april om 20u15 tonen we de film ‘Image’ in Dommelhof. De jonge en ambitieuze onderzoeksjournaliste Eva Hendrickx baant zich met een camera in de hand en geleid door de mysterieuze Marokkaan Lahbib een weg doorheen de meedogenloze Brusselse achterbuurten. Al snel ontdekt ze dat de wereld van de journalistiek minstens even koud en genadeloos is wanneer haar baas, de legendarische nieuwslezer Herman Verbeeck, haar documentaire tracht uit te buiten. Het veelbelovende Belgisch-Marokkaanse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah bengelt aan de hete hangijzers van onze maatschappij met Image, een stoutmoedig en bloedeerlijk portret van jongeren uit de Brusselse migrantenwijken dat met je geweten speelt en heilige huisjes omver durft te schoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: