Zebracinema: Relatos Salvajes

Op dinsdag 14 april om 20u15 vertonen we de film ‘Relatos Salvajes’ in Dommelhof. Op een dag kunnen we allemaal eens de controle verliezen. De Argentijnse regisseur Damián Szifrón bundelt in ‘Relatos Salvajes’ zes op zichzelf staande wilde kortfilms die allemaal draaien rond geweld, liefde, deceptie en verraad en gepresenteerd worden met de nodige humor en satire. Het verhalensextet, gaande van ruzies om parkeerboetes tot een heuse vliegtuigcrash, legt de onderliggende problemen bloot van een maatschappij die op springen staat. Heerlijke gitzwarte omnibusfilm waarin de echo van een vroege Almodóvar duidelijk te horen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: