Joke Emmers werkt aan nieuwe voorstelling

Theatermaakster/actrice Joke Emmers werkt deze maand in Dommelhof aan ‘PAARDEN SCHIETEN ZE TOCH OOK DOOD’. Ze vertrekt van het gelijknamige boek ‘They shoot Horses, don’t they’ van Horace McCoy en de film uit 1969 om samen met Daan Van Bendegem een fysieke, tragikomische voorstelling te maken. Tegen de achtergrond van de grote depressie in de jaren ‘30 werden er over heel Amerika danswedstrijden georganiseerd, soms met dodelijke slachtoffers tot gevolg. Deze fysieke uitputtingsslag wordt het uitgangspunt van deze voorstelling. Verwacht je aan een fysieke, tragikomische, maar vooral enthousiaste en levenslustige voorstelling, waarin de acteurs de benen uit hun lijf zullen dansen. En dat alles wordt versterkt met een vierkoppige topband.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: