Theatermaakster Hanne Geerts in residentie

Hanne Geerts is een jonge Limburgse theatermaakster en zij startte dit seizoen met het vooronderzoek voor het project ANTOINE met tussenkomst van de provinciale subsidies van STROOM. Het script is gebaseerd op het levensverhaal van Antoine De Saint-Exupéry (de schrijver van het wereldberoemde werk ‘De Klein Prins’). In zijn schrijven kan je zien hoe hij worstelt met het volwassen worden. Het levensverhaal van de schrijver toont waar deze conflicten in zijn leven vandaan komen. Hanne geraakte gefascineerd door dit verhaal en het werd de inspiratiebron voor haar project. Het persoonlijke verhaal van De Saint-Exupéry zal verwerkt worden in een muzikale poppentheatervoorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: