Zebracinema: Birdman

Op dinsdag 5 mei om 20u15 tonen we de film ‘Birdman’. De Mexicaanse regisseur Alejandro González Iñárritu (Amores Perros, Babel) ruilt de tranen in voor de lach en waagt zich met Birdman voor het eerst aan een midlifecrisiskomedie over getroebleerde ego’s en de vergankelijkheid van de roem. Michael Keaton is Riggan Thomson, een uitgebluste acteur die als de populaire filmsuperheld Birdman ooit bovenaan de A-list prijkte, maar wiens gloriedagen al lang vervlogen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: