Circuslabyrint in première

Op 6 mei gaat in Rotterdam het project ‘Circuslabyrint’ in première op het Circusstad Festival in Rotterdam. Circuslabyrint is een co-productie van Rotterdam Circusstad (NL) en Theater op de Markt (BE). Het is een betoverend doolhof vol raadsels en mysterieuze muren, waarbij je als toeschouwer letterlijk de gangen in wordt gelokt. Tien getalenteerde circusartiesten uit Nederland en België worden samengebracht. Iedere twintig tot dertig minuten mag een kleine groep bezoekers het Circuslabyrint in en elke keer is de show net iets anders. De inspiratie voor de voorstelling werd gevonden in de roman ‘The Night Circus’ van Erin Morgenstern. Multitalent Claudio Stellato regisseert deze wereldpremière voor jong en oud. De voorstelling vindt plaats van 6 t/m 10 mei 2015 (Rotterdam), Tickets kunnen online gereserveerd worden. Daarna zal Circuslabyrint te zien zijn op het circusfestival Theater op de Markt in Neerpelt van 30 oktober t/m 2 november 2015.

Meer info: http://www.circusstad.nl

Het project Circuslabyrint kan steunen op een BesteBuren matchingfonds, dat is een instrument waarmee innovatieve Vlaams-Nederlandse samenwerking wordt ondersteund. Zie: http://www.besteburen.eu

BesteBuren logo b - url en payoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: