Leerlingenconcerten kunstacademie

De leerlingen van de NIKO-Kunstacademie presenteren twee concerten op woensdag 6 mei in Dommelhof. De concerten staan in het teken van het 60-jarig bestaan van de school. Tijdens de feestelijke concerten zullen er kunstzinnige bijdragen geleverd worden door NIKO-leerlingen uit alle studierichtingen : muziek, theater, dans en beeldende kunst. Het concert van 17u30 focust op het KinderNiko, tijdens het concert van 19u00 zullen de AMV-klassen in de spotlights staan. Meer info rond reservatie via NIKO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: