Game Face

Op zaterdag 9 mei om 20u15 stelt Neerpeltenaar Michiel Thomas zijn documentaire GAME FACE voor in Dommelhof. GAME FACE vertelt het parallelverhaal van twee Amerikaanse sporters. Fallon Fox is de eerste transseksuele pro MMA vechter ooit en Terrence Clemens is een veelbelovende student basketballer en homo.
De documentaire toont de obstakels waarmee trans- en holebi-atleten worstelen, terwijl ze op zoek gaan naar zelfverwezenlijking en acceptatie van de maatschappij. Tijdens deze intense ontdekkingstocht, krijgen Fallon en Terrence advies van bondgenoten en sportcollega’s, waaronder Jason Collins, de eerste actieve atleet uit de NBA die in 2014 uit de kast kwam.

Tickets kosten 6 euro aan de kassa, 5 euro in vvk. Reservatie tel 011/805002.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: