Zebracinema: Whiplash

Op dinsdag 26 mei om 20u15 tonen we de film ‘Whiplash’. De sympathieke Andrew is een jonge drummer die maar één levensdoel voor ogen heeft: een onvergetelijk muzikant worden. Wanneer hij zich op een avond weer de blaren op de vingers zit te drummer, stapt de beruchte muziekleraar Terence Fletcher plots zijn oefenstudio binnen. Tot zijn grote vreugde en verbijstering wordt Andrew door Terence uitgekozen om de leerlingenband van het conservatorium te vervoegen, maar het duurt niet lang vooraleer Andrew dreigt te breken onder de zenuwen, de stress en Fletchers onorthodoxe leermethodes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: