Selectie CircusNEXT bekend

Deze week maakte de jury van CircusNEXT de eerste selectie bekend van de genomineerden. CircusNEXT is een prestigieuze Europese wedstrijd voor talentvolle makers binnen het circustheater. De lijst van 15 projecten bevat ondermeer Circus Katoen met de Belg Willem Balduyck en de Nederlandse Sophie Van der Vuurst de Vries. Gefeliciteerd! Deze eerste selectie gebeurde op basis van het ingediende dossier. In november worden alle artiesten uitgenodigd in Dommelhof Neerpelt voor de selectieweek voor een internationale jury. De artiesten laten dan concreet iets van hun werk zien op een podium en gaan in discussie met de jury. Na deze selectieweek blijven er 7 projecten over die logistiek en financieel ondersteund zullen worden door CircusNEXT.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: