Circuswerkplaats ontvangt Darragh Mcloughlin

CircusNext-laureaat en jongleur Darragh Mcloughlin werkt van 6 tot 10 juli in Dommelhof aan zijn creatie ‘FRAGMENTS OF A MIND’. Darragh werd vorig jaar geselecteerd als laureaat van CircusNext. Het stuk gaat over een man in een ongedefinieerde ruimte. We weten niet wie de man is, of waar hij vandaan komt. We zijn getuige van zijn zoektocht naar zichzelf en zijn zingeving binnen de vreemde ruimte waarin hij zich bevindt. De voorstelling beweegt zich op de rand van het donkere en is tegelijkertijd doorspekt met heel wat absurde humor…

CircusNext (vroeger gekend als Jeunes Talents Cirque Europe) is een Europese structuur voor de ontwikkeling van actueel circus. Het project ondersteunt een zorgvuldig gekozen groep jonge circusartiesten door middel van residenties, co-productie, logistieke en artistieke steun, speelruimte. De selectieweek van CircusNext, waar de laureaten gekozen worden door een internationale jury, vindt plaats in Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: