TAKT ontvangt jong danscollectief

Deze week verwelkomt TAKT-Dommelhof de jonge dansers van Mammalian Collective. In het project ‘Leader-Sheep’ bevragen ze het individuele gedrag van burgers in een westerse samenleving. Volgens het collectief volgen we bijna blind de heersende maatschappelijke modellen en stellen ons nauwelijks vragen bij de impact van ons gedrag. De voorstelling is gebaseerd op onderzoek naar de kracht van massabewegingen, manipulatie en propaganda. In de dansvoorstelling gaan ‘leiders’ en ‘volgers’ met elkaar in dialoog, en bouwen de dansers aan een nieuw model van ‘verbondenheid’. Mammalian Collective bestaat uit Shosha van Kranendonk (NL), Elodie Morard (FR) en Teresa Noronha Deio (PT).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: