Internationale compositiestage

Van 14 tot 18 juli organiseert Musica in Dommelhof de internationale compositiestage ‘Soundmine’. Beginnende artiesten en jong professionelen uit binnen- en buitenland met een passie voor componeren en creëren, verleggen tijdens deze stage de grenzen van de eigen muzikale verbeelding. Er wordt een hele week intensief toegewerkt naar een toonmoment waarop de creaties of het work-in-progress getoond en uitgevoerd worden.

Vaste waarden Wim Henderickx en Diederik Glorieux leiden deze zestiende editie van de compositiestage. Componist en klankkunstenaar Jorrit Tamminga, die vorig jaar ook al van de partij was, dompelt de componisten opnieuw onder in de wereld van de elektronische muziek. Speciale aandacht gaat dit jaar naar de combinatie muziek, media en nieuwe technologieën.

Meer info via Soundmine 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: