Minister Gatz op bezoek

Vandaag bracht Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz een bezoek aan Dommelhof. De minister kreeg een rondleiding op het domein, bezocht de residentieruimtes waar artiesten het hele jaar door aan circus-, dans- of theatervoorstellingen werken, en kreeg uitleg bij de werking van Dommelhof als werkplaats voor circus en podiumkunsten. Daarna werd het Musica-klankenbos voorgesteld.

Momenteel ontvangt Dommelhof via het circusdecreet Vlaamse ondersteuning voor de werking van Theater op de Markt. Musica wordt gesubsidieerd via middelen uit het Vlaamse kunstendecreet. Beide decreten vallen onder de bevoegdheid van minister Gatz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: