Jazzcase:DIMAMI

Op donderdag 15 oktober om 20u30 presenteert Jazzcase het kwintet Dimami. In feite is Dimami een trio bestaande uit altsaxofonist Miguel Boelens, contrabassist Dion Nijland en drummer Makki van Engelen. Het drietal verkent voortdurend nieuwe grenzen, maar houdt daarbij ook altijd de rode draad van de jazzgeschiedenis in het oog. voor het concert in Dommelhof wordt het trio versterkt met tenorsaxofonist Mete Erker en trombonist Joost Buis. Dat resulteert in een kwintet dat blaast, borrelt en bruist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: