Kurt Demey werkt magische voorstelling af

Kurt Demey legt deze week in Dommelhof de laatste hand aan zijn nieuwe voorstelling ‘Ongekende Evidenties’. De voorstelling, die zowel poëtisch als muzikaal is, neemt het publiek mee in onbegrijpelijke magische ervaringen.

Het woord ‘toeval’ kent zoveel verschillende definities dat al die definities elkaar opheffen en er enkel een lege ruimte overblijft. Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero proberen in Ongekende Evidenties het ‘toeval’ uit te dagen om een glimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. De voorstelling is spectaculair, poëtisch en muzikaal.

Kurt Demey en Joris Vanvinckenroye werkten in april 2015 al aan deze voorstelling in Dommelhof. De voorstelling gaat in première in Dommelhof tijdens Theater op de Markt 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: