Patrick Riguelle zingt Jacques Brel

Zwarte Doos organiseert op zaterdag 17 oktober een concert van Riguelle. In ‘On n’oublie rien’ vertolkt Patrick Riguelle de liederen van Jacques Brel. Klassiekers worden aangevuld met enkele obscure parels. Een avond vol passionele en poëtische ‘Brelgitude’ ter herinnering aan de grootste chansonnier van ons land, gespeeld door de meest ervaren band van ons land. Met Patrick Riguelle (zang, gitaar), Gwen Cresens (accordeon), Jan Hautekiet (klavieren), Chris Peeters (gitaren), Sander Goethals (contrabas, basgitaar), Jean-Pierre Onraedt (drums & percussie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: