Zebracinema: Far from the Madding Crowd

Op dinsdag 20 oktober om 20u15 toont Dommelhof de film ‘Far from the Madding Crowd’. Eén van de hoofdrollen in dit kostuumdrama is voor Belgisch acteur Matthias Schoenaerts. In de film erft de eigenwijze Bathsheba Everdene in het Victoriaanse Engeland de boerderij van haar oom. De vrijgevochten vrouw wil het heft in eigen handen nemen, maar stuit al snel op tegengewicht wanneer haar werknemers niet voor een vrouw willen werken. In haar zoektocht naar de perfecte man maken drie heren haar gelijktijdig het hof: de herder Gabriel Oak, haar steenrijke buurman Mr Boldwood en de vermetele sergeant Frank Troy. Alle drie strijden ze om haar liefde in dit tijdloze verhaal over verbetenheid, passie en liaisons dangereuses.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: