Studenten ACAPA circusopleiding in residentie

Het Circusbos was een groot succes tijdens de achtste editie van Theater op de Markt. Daarom heeft het team van Theater op de Markt opnieuw studenten uit het tweede jaar van de hogeschool voor circuskunsten in Tilburg (ACAPA, FONTYS) aangesproken om ter gelegenheid van het festival van Theater op de Markt een heus circustraject in het groen van Dommelhof te creëren. De studenten zijn momenteel in Dommelhof druk aan het oefenen voor hun voorstelling. Deze editie wordt het Circusbos in goede banen geleid door Roman Müller (CH, artistiek leider, jongleur en diabolo van Cie Tr’Espace) en Christell Hersscher (D, danseres, jongleur o.a. HeadFeedHands en Gandini Juggling).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: