Circusfestival start met film

Op dinsdag 27 oktober om 20u15 tonen we de film ‘An Honest Liar’. Deze film is geprogrammeerd in het kader van Theater op de Markt. An Honest Liar is het intrigerende levensverhaal van James ‘The Amazing’ Randi, de wereldberoemde goochelaar annex ontsnappingskoning die doorheen zijn carrière miljoenen mensen amuseerde met magische staaltjes gezichtsbedrog. Toen hij merkte dat gebedsgenezers, helderzienden en oplichters zijn trucs begonnen te gebruiken om er op de rug van onschuldige en wanhopige mensen geld mee te verdienen, besloot hij het systeem bloot te leggen en zijn trucs uit de doeken te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: