Prachtige circusdag

Vandaag, vrijdag 30 oktober, belooft een prachtige circusdag te worden. Vanavond vindt de officiële opening van Theater op de Markt plaats. We doen dat met de voorstelling ‘Klaxon’ van het Franse gezelschap Akoreacro. Maar het is ook feest omdat we op vrijdagavond een première en avant-première hebben. De première is voor de voorstelling ‘Ongekende evidenties’ van Rode Boom, een sterk staaltje mentalisme. Adrian Schvarzstein toont zijn voorstelling ‘Seasons’ in avant-première. Met een bont internationaal gezelschap heeft hij een bijzonder sfeervolle en muzikale circusvoorstelling gemaakt. Allen welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: