Veel volk op circusfestival

Er is bijzonder veel volk op de negende editie van het circusfestival Theater op de Markt. Het is dan ook de grootste circuseditie die ooit in Dommelhof werd georganiseerd. Op het programma staan 34 acts die goed zijn voor maar liefst 106 voorstellingen. De groep van ruim 300 artiesten komt uit alle hoeken van Europa en daar buiten (onder meer België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Marokko, Zwitserland, Duitsland, Zweden, Italië, Finland, Nederland, Bangladesh, …).
Voorstellingen worden gespeeld op 16 locaties op het Domein Dommelhof en 4 op verplaatsing (college Neerpelt, Lommel, Overpelt, Genk). Voorstellingen vinden plaats in 5 grote circustenten, 11 theaterzalen en 2 buitenlocaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: