Circus in al zijn diversiteit

Op maandag 2 november presenteert Theater op de Markt circus uit vele landen. Op het programma een duo uit Zweden (Henrik & Louise), sterke circusdames uit Finland (Mad in Finland), acrobaten uit Marokko (Groupe Acrobatique de Tanger), poëtisch circus uit Spanje (Baro d’Evel), en spectaculair stunt- en vliegwerk uit Frankrijk (Cie XY), fysiek theater uit België/Italië (Claudio Stellato), magisch figurentheater uit Frankrijk (Blick) en grensverleggend circus uit België (EaEo en Alexander Vanthournhout). Het volledige programma op www.theateropdemarkt.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: