Steven Michel in residentie

Steven Michel werkt van maandag 9 tot vrijdag 13 november week in residentie in de schouwburg van Dommelhof voor zijn eerste eigen soloproductie ‘They might be Giants’. Steven kennen we als de bebaarde danser uit verschillende producties van Jan Martens (onder meer Victor, en het straffe The Dog days are Over, dat hier bij de seizoensopening in 21014 zorgde voor een staande ovatie en dat vorige maand een succesvolle tour afrondde in en door Canada). In deze solo verkent Steven de limieten van het menselijke lichaam in beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: