Zebracinema: Boychoir

Op dinsdag 17 november om 20u15 tonen we de film ‘Boychoir’. In deze muzikale feelgoodfilm belandt de elfjarige Stet na de dood van zijn alleenstaande moeder op een muzikaal jongensinternaat in New Jersey. Hij hoort niet thuis tussen alle geprivilegieerde rijkeluisjongens en krijgt het al snel aan de stok met het schoolpersoneel. Desondanks trekt hij de aandacht van de strenge koormeester Carvelle, die Stets muzikale talenten ontdekt en de jongen onder zijn vleugels neemt. Carvelle drijft Stet tot het uiterste van zijn kunnen en al snel ontstaat er tussen de twee een relatie van wederzijds respect en liefde voor muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: