CircusNEXT

De tweede presentatiedag van CircusNEXT in Dommelhof brengt opnieuw heel wat verrassingen. Artiesten maken gebruik van diverse technieken en media om hun verhaal te vertellen. We zagen al: chinese mast, fysiek theater, slappe koord, objectmanipulatie, magie, acrobatie, jongleren, digitale kunst. Op donderdagnamiddag staat Circus Katoen voor de jury…

CircusNEXT is een Europese wedstrijd voor circustalent. 15 gezelschappen presenteren een idee voor een internationale jury. De 7 beste gezelschappen mogen hun idee uitwerken tot een volwaardige voorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: