Zebracinema: Marie Heurtin

Op dinsdag 8 december om 20u15 tonen we de film ‘Marie Heurtin’. De doofblinde Marie Heurtin wordt als tienjarig meisje door haar wanhopige vader ondergebracht in het Larnay-instituut, een ouderwets klooster in de buurt van het Franse Poitiers. Aanvankelijk zitten de zusters met de handen in het haar, maar dit is buiten de eigen-

zinnige Zuster Marguerite gerekend. Zij ziet het als haar roeping om het meisje onder haar beschermende vleugels te nemen en gebarentaal aan te leren. Gaandeweg ontdekt Marie de schoonheid van de wereld en ontstaat er een innige band tussen haar en de jonge zuster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: