Anne Niepold in concert

Op zaterdag 12 december vanaf 20u presenteert ZwarteDoos een concert van Anne Niepold in Dommelhof. Deze accordeoniste toont een muzikale wereld waarin Musette en Swing, blazers en accordeon, volksdeuntjes en nieuwe eigen composities hand in hand gaan. Voor het concert wordt de culturele aanmoedigingsprijs van de gemeente Neerpelt uitgereikt. Kandidaten zijn Martijn Claes (musical), Mille Vermeulen (kinderboekenschrijfster) en Michiel Thomas. Deze laatste kwam hier lokaal in de belangstelling nadat in Dommelhof zijn film vertoond werd over transgender-sportmensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: