Europese masterclass jeugdcircus trainers

De eerste Europese ‘Masterclass voor jeugdcircustrainers’ vindt plaats in Dommelhof van 13 tot en met 18 december 2015. Dommelhof mag dan de Europese crème van luchtacrobatie-docenten in huis ontvangen via het EYCO netwerk. EYCO is de Europese koepelorganisatie van jeugdcircussen. Een van de stichtende en zeer actieve leden is het Vlaams Circuscentrum (dat in Vlaanderen 21 circusateliers vertegenwoordigt). Met Dommelhof vond het Circuscentrum een perfecte host voor de allereerste Europese Masterclass ‘Aerials & Safety’. 18 gevorderde luchtacrobatie-docenten uit 8 verschillende landen zullen er 5 dagen lang ‘in de lucht’ werken en uitwisselen … over lesgeven in: trapezes, doek, aerial hoop, etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: