Zebracinema: Le Tout Nouveau Testament

Op dinsdag 5 januari om 20u15 tonen we de film ‘Le Tout Nouveau Testament’ van Jaco Van Dormael. Op een dag komt de tienjarige Ea in opstand. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op Aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.. Van Dormael mikt voluit op de lach met deze geweldige fabel waarin hij God vanuit een grauw en krottig Brussels appartement de wereld laat scheppen, met Adam en Eva als eerste Brusselaars. Maar God blijkt een sukkel van formaat en hij maakt er een zootje van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: