Lama Trio & J. Badenhorst op het podium

LAMA is een internationaal trio, bestaande uit de in Portugal geboren Gonçalo Almeida (contrabas) en Susana Santos Silva (trompet en flugelhorn) en de Canadees Greg Smith (drums). Zij kennen elkaar van het Rotterdamse Conservatorium, waar Susana en Gonçalo een studie volgden. Het trio, aangevuld met de Amerikaanse rietblazer Chris Speed, bracht op het Portugese label Clean Feed het album The Elephant’s Journey uit. Inmiddels werd Chris Speed vervangen door de Belgische (bas)klarinettist Joachim Badenhorst, waardoor het trio inmiddels tot een kwartet getransformeerd is. Zij komen in Dommelhof repeteren naar aanleiding van JazzCase.

Het Jazzcase-concert vindt plaats op donderdag 21 januari om 20u30.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: