Zebracinema: Mia Madre

Op dinsdag 26 januari om 20u15 tonen we de film ‘Mia Madre’. De Italiaanse regisseur Nanni Moretti (Habemus Papam, Il Caimano) gaat de autobiografische tour op in Mia Madre, een komisch en metafysisch drama dat in Cannes al op heel wat jubelkreten kon rekenen. Hij slaat voor de derde keer in zijn carrière de handen in elkaar met de actrice Margherita Buy, die in Mia Madre een rol speelt die niet ver van haarzelf ligt: een gevierde Italiaanse regisseuse die haar tijd probeert te verdelen tussen het inblikken van een nieuwe film over fabrieksstakingen – met een hilarische John Turturro in de hoofdrol – en haar privéleven dat gedomineerd wordt door ziekenhuisbezoekjes aan haar stervende moeder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: