TAKT#19

TAKT presenteert van 28 tot 30 januari enkele staaltjes van jonge dans, vernieuwende performance en teksttheater. LES SOEURS bijt de spits af. Deze beeldende, muzikale familievoorstelling is een samenwerking tussen vier jonge kunstenaars. ’s Avonds staat de nieuwe, korte, performance AND THE TRUST WAS ON THE OTHER SIDE van het Mammalian Collective op het programma. Op vrijdag krijg je twee dansvoorstellingen voorgeschoteld met de Belgische première van PULSE CONSTELLATIONS van Gabriel Schenker en de compilatie ISLANDS van Salva Sanchis. Zaterdag staat de bekroonde dansvoorstelling DMNT van Ugo Dehaes en de teksttheatervoorstelling TO BREAK van de Gentse makers Robbert&Frank/Frank&Robbert op de affiche.

Het volledige programma vind je op de TAKT-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: