Compagnie Barks in residentie

De artiesten van het Franse circusgezelschap Compagnie Barks zijn in residentie in Dommelhof. We leerden deze Franse bende kennen tijdens CircusNEXT en waren danig onder de indruk. Zij werken in de schouwburg en worden ook ondersteund door het atelier.

In hun voorstelling in creatie ‘Les Idées Grises’ experimenteert het gezelschap met alternatieve logica’s. De artiesten stellen de bestaande ruimte en tijd in vraag, en vegen de grenzen weg tussen het reële en irreële. Ze stellen situaties voor die voor de kijker onmogelijk lijken. Ze doen dit aan de hand van een combinatie van acrobatie, scenografie, filmische trucage en digitale technologie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: