Zebracinema: The Lobster

Op dinsdag 16 februari om 20u15 tonen we de film ‘The Lobster. Colin Farrell, Rachel Weisz, Ben Whishaw en John C. Reilly zijn maar een paar van de ronkende namen die zich aanmelden in een merkwaardig hotel in een nabije, dystopische toekomst. Singles krijgen er een laatste kans om de partner van hun dromen te vinden. Slagen ze daar niet in binnen de 45 dagen, dan veranderen ze in een dier naar keuze dat wordt gedumpt in een bos. “Een kreeft”, antwoordt hoofdpersonage David op de vraag wat hij wil worden. Want kreeften hebben blauw bloed, zoals de aristocraten, ze kunnen honderd jaar oud worden, én… David houdt gewoon ook erg veel van de zee….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: