Eenwielerconventie viert 20ste verjaardag

In het weekend van 27 en 28 februari vindt in Dommelhof de éénwieler-conventie plaats. Dat is het jaarlijks treffen van jongeren uit de circusateliers. Meer dan 300 eenwieler- en andere circusfreaks komen een weekend samen in Dommelhof om bij te leren in talloze workshops, elkaar de loef af te steken in de records en het eenwielerbaskettornooi, en vooral veel fun te hebben. De Eenwielerconventie wordt georganiseerd door Circuscentrum in samenwerking met Dommelhof en de Vlaamse circusateliers. Dit jaar bestaat de éénwielerconventie 20 jaar en dat zal gevierd worden met een optocht en feestje in Neerpelt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: