EMJ wint Limburgse Cultuurprijs

Het Europese Muziekfestival voor de Jeugd heeft op maandag 29 februari in Dommelhof de Limburgse Cultuurprijs overhandigd gekregen van Limburgs gedeputeerde voor Cultuur en Erfgoed Igor Philtjens. Andere genomineerden waren het theaterproject Opening Doors uit Leopoldsburg en het alternatieve muziekfestival Rock Herck. Aan de winnaar en de andere genomineerden: een dikke proficiat!

Voor deze prijs werden maar liefst 69 Limburgse verenigingen voorgedragen. Al verschillende weken kon men op de website van de Limburgse Cultuurprijs bekijken welke verenigingen dit zijn. Ook voor hen een dikke pluim!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: