Steur stapelt stenen

Transdisciplinair kunstenaar Nick Steur start momenteel op een terrein in Dommelhof met zijn onderzoek voor een nieuwe voorstelling. Vorig seizoen creëerde hij A PIECE OF TIME waarvoor hij geselecteerd werd voor Circuit X. In deze indoorvoorstelling bouwt hij een indrukwekkende piramide (H 4m50) waarin een grote pendule het ritme van de voorstelling bepaalt. Deze installatie wordt nu omgevormd tot een openlucht-performance. Steur liet alvast een hele lading rotsblokken leveren voor de voorstelling. Dommelhof leerde Nick Steur enkele jaren geleden al kennen als ‘de stenenstapelaar’ tijdens het Circusfestival van 2011.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: